Utrecht

Noordse Park

2019

De Buurtcamping Noordse Park

De afgelopen jaren is het Noordse Park in Utrecht meerdere keren omgetoverd tot Buurtcamping: een gemoedelijke camping midden in Utrecht, bewoond door alle types die de buurt rijk is; van kunstenaar tot ambtenaar, van muurbloempjes tot druktemakers en van kinderen tot senioren. Dit waren mooie weekenden vol sport, spel, muziek, lekker eten en heel veel andere (camping) activiteiten, samen met buurtbewoners en betrokken partijen.

In 2018 heeft De Buurtcamping Noordse Park een ‘tussenjaar’ – dat betekent dat we dit jaar een Buurtcamping dag organiseren, maar niet blijven overnachten. Ondanks dat wordt het een drukke dag vol ouderwetse Buurtcamping gezelligheid. Ook dit doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met de buurt. Heb je een idee voor een activiteit en/of wil je meehelpen met deze dag, mail ons dan of stuur een berichtje op Facebook!

Happy camping!

Het laatste nieuws uit het Noordse Park

20/3

Kom je ook kamperen in 2018?

Centrale Team
03/1

De Buurtcamping 2018 – FAQ

Centrale Team
15/4

Vrijwilligers gezocht

noordsepark

Campingverhalen

'Buurtbewoner Jan opende vanochtend samen met de burgemeester De Buurtcamping. Het was een spektakel! Hier is buurtbewoner Jan niet een iemand met een beperking maar een heuse ambassadeur, benoemd tot Buurtcamping burgemeester, door de burgemeester van Utrecht!' Anne, Noordse Park

Campingverhalen

'Ik organiseerde de bonte avond, waar jong en oud aan meedeed, zo leuk! Ik heb zelf voor het eerst meegedaan aan yoga hier op de camping, dat ga ik in de toekomst zeker vaker doen! Geen betere manier om de dag fris en ontspannen beginnen dan met een yogales in het gras! Volgend jaar ben ik er zeker weer bij als vrijwilliger.' Julia, Noordse Park

Activiteiten op Buurtcamping Noordse Park

Programmering Noordse Park 2017

Het activiteitenprogramma van De Buurtcamping Noordse Park is compleet! Op deze pagina kun je zien wat er allemaal te doen is. We hebben een buikschuifbaan, we gaan weer heerlijk genieten van het kampvuur en er zijn diverse workshops en sportactiviteiten.
Weekend van 7 t/m 9 juli